Capac cuptor cu microunde Xavax Ergo Maxi 30 cm, transparent, COD 111017

  • Categorii de produse Accesorii electrocasnice

Cuptoarele cu microunde permit pregatirea rapida, convenabila a mancarii sau reincalzirea acesteia in cazul in care membrii familiei ajung tarziu acasa, la intervale diferite de timp unii fata de altii. Totusi, incalzirea farfuriilor mari cu mancare poate fi incomoda, incalzirea inegala a mancarii si posibilii stropi care pot acoperi peretii cuptorului, pot contamina alimentele viitoare pe care vreti sa le consumati si va puteti petrece mult timp curatand cuptorul.

Capacul ”Ergo Maxi” pentru microunde pune capat problemelor de mai sus oferind un capac pentru interiorul cuptorului, simplu si eficient. Este facut dintr-un plastic care nu dauneaza mancarii, este inodor. Acopera mancarea in cuptor, impiedica aderarea stropilor de mancare la peretii cuptorului, si se poate folosi in interiorul cuptoarelor cu microunde. Se curata foarte usor, cu un burete de vase sau in masina de spalat vase, este mult mai simplu asa, fata de petele de mancare arse, aflate pe peretii cuptorului.

Reducand considerabil spatiul de gatit, capacul reduce de asemenea si timpul de preparare. Aburul acumulat in exces se poate elibera prin orificiul special de pe capac. Este un accesoriu simplu si eficient, foarte util daca sunteti in graba!

Livrare tarzie
pana la ora 21:00

Echipa dedicata
de montaj

Platesti dupa ce
verifici ca functioneaza

Reparare rapida in service-ul
Samsung Plaza Bucuresti