Serviciul SSD Upgrade Samsung

  • Categorii de produse SSD

Serviciul SSD Upgrade Samsung

Viteza PC-ului tău lasă de dorit? Rezolvă simplu cu upgrade la SSD Samsung!

Alege un SSD Samsung și descoperă adevăratul potenţial al PC-ului tău, la nivelul său maxim de viteză și fiabilitate. În plus este o operațiune mult mai simplă și accesibilă decât investiția într-un PC nou.

În ce consta serviciul:

  • Portarea datelor* de pe vechiul hard disk (HDD) pe noul SSD Samsung.
  • Inlocuirea vechiului hard disk (HDD) cu noul SSD Samsung.
  • Testarea funcționalității SSD-ului montat în sistem (calculator/laptop).
  • Gratuit: oferirea unui raport de testare a vechiului hard disk (HDD) care pune în evidență starea în care se află și dacă mai poate fi utilizat ca soluție de stocare externă.

Serviciul poate fi achiziționat atât împreună cu un SSD cumpărat de pe Samsung Club dar și separat pentru orice SSD Samsung.

Pentru mai multe detalii despre SSD-urile Samsung și pentru a alege SSD-ul ce ți se potriveste mai bine, acceseaza acest link.

*În timpul procesul de portare a datelor, daca HDD-ul dumneavoastră are uzura semnificativă sau sectoare defecte, este posibil ca datele sa nu poată fi salvate în totalitate sau în cazuri foarte rare datorită uzurii/viciilor ascunse, HDD-ul dumneavoastră să cedeze iar datele să se piardă. Din aceste considerente, recomandăm ca înainte de a aduce sistemul pentru SSD Upgrade, să efectuați o salvare a tuturor datelor importante (backup) pe un alt dispozitiv de stocare extern. Această recomandare este des întalnită în industria IT întrucat responsabilitatea privind integritatea datelor și back-upul (copie de rezerva a datelor) cade în sarcina clientului.

Call center dedicat
intre 09:30 - 18:00

Echipa dedicata
de montaj si instalare

Transport gratuit pentru produsele
cu greutate intre 2 si 40 kg

Extra beneficii oferite de parteneri
exclusiv in aplicatia Samsung Club