Aplicatia Samsung Club

Pe langa beneficiile oferite la produsele Samsung, bucura-te acum de pachetele speciale si discount-urile oferite de cei peste 100 de parteneri Samsung Club. Ai de ales din mai mult de 250 de oferte din sectiunile: Travel, Educatie, Food, Hobby & Fun, Shopping, Sanatate, Sport și Copiii Nostri.

lista completa de parteneri este disponibila in aplicatie

  • Acceseaza noua sectiune “Beneficiile Tale”, chiar din ecranul principal al aplicatiei folosind butonul de culoare verde.

  • Alege categoria ce te intereseaza din lista de beneficii. Poti oricand sa le ordonezi asa cum doresti tinand apasat pe pictograma si tragand-o in pozitia dorita.

  • Alege partenerul ce te intereseaza din lista de parteneri disponibila in categoria selectata. Poti oricand sa ordonezi lista asa cum doresti tinand apasat pe pictograma si tragand-o in pozitia dorita.

  • Alege din ofertele partenerului pe cea care ti se potriveste. Poti oricand sa ordonezi lista asa cum iti doresti tinand apasat pe pictograma si tragand-o in pozitia dorita.

Important de stiut

Aplicatia se adreseaza numai angajatilor din companiile partenere Samsung Club, de aceea este foarte important sa folosesti la inregistrare adresa de email de la serviciu. Nu vei putea creea cont folosind alta adresa de email (yahoo, gmail, companie ce nu este partenera etc). Pentru conturile nou creeate, sectiunea de beneficii va putea fi accesata cu o intarziere de 15 - 20 de minute. Beneficiile suplimentare oferite de partenerii Samsung Club sunt valabile exclusiv in aplicatie. In masura in care intampini probleme, te rugam sa ne contactezi pentru ajutor la numerele de telefon: 0374.900.600; 0729.25.01.01; 0741.25.01.01, sau prin email la: contact@samsungclub.ro