Pentru a avea acces la preturi si a plasa comenzi este necesar sa iti creezi un cont atat pe site dar sau in aplicatia de mobil.

Cum creez un cont pe site-ul Samsung Club?

Un cont se creeaza numai cu adresa de e-mail de la serviciu. Aceasta atesta ca sunteti membru Samsung Club, prin parteneriatul pe care il avem cu compania la care lucrezi.

In partea din dreapta sus a site-ului da click pe "Autentifica-te" iar in pagina care se deschide introdu adresa ta de e-mail (cea de la serviciu) si da click pe butonul "Creeaza un cont".  Completeaza apoi datele solicitate: nume & prenume, adresa email serviciu, parola aleasa, data nasterii, adresa & cod postal, oras, judet, tara, telefon mobil. Asigura-te ca datele completate sunt cele corecte!

Veti primi un mail automat care atesta inregistrarea datelor si confirma creearea contului. Validarea contului se face automat si astfel poti vedea preturile si plasa comenzi.

In cazul in care adresa de e-mail nu este corecta si primesti eroare la inregistrarea ei, inseamna ca intre compania la care lucrezi si Samsung Club nu exista un parteneriat. Pentru mai multe detalii te rugam sa contactezi echipa Samsung Club la numerele de telefon: 0374.900.600; 0729.25.01.01; 0741.25.01.01, sau prin email la: contact@samsungclub.ro

Cum creez un cont in aplicatia Samsung Club?

Este extrem de simplu, trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Descarca gratuit aplicatia din Google Play urmand ACEST LINK.
  2. La prima pornire a aplicatiei trebuie sa accepti Termenii si Conditiile.
  3. Pentru a vizualiza preturile promotionale, logheaza-te in contul tau. Daca nu ai un cont va trebui sa iti creezi unul urmand pasii din aplicatie si completand campurile obligatorii. Va trebui sa folosesti adresa de email de la servicu ca si la creearea unui cont pe site-ul Samsung Club.
  4. Dupa ce te loghezi in contul de client (sau creezi unul si acesta este validat), vei regasi informatia “Client Samsung Club Validat“ chiar sub numele tau.

In cazul in care intampini probleme, te rugam sa ne contactezi pentru ajutor la numerele de telefon: 0374.900.600; 0729.25.01.01; 0741.25.01.01, sau prin email la: contact@samsungclub.ro