Cum creez cont pe site si in aplicatia mobila

Pentru a avea acces la preturi si a plasa comenzi este necesar sa iti creezi un cont pe site sau in aplicatia pentru mobil.

Cum creez un cont pe site-ul Samsung Club?

Un cont se creeaza numai folosind adresa de e-mail de la serviciu sau codul de invitatie primit de la departamentul HR (in cazul in care nu detii o adresa de e-mail de serviciu). Acestea atesta ca esti membru Samsung Club, prin parteneriatul pe care il avem cu compania la care lucrezi.

In partea din dreapta sus a site-ului da click pe "AUTENTIFICARE" iar in pagina care se deschide introdu adresa ta de e-mail (cea de la serviciu) sau codul de invitatie si da click pe butonul "INREGISTRARE".  Vei primi un email cu un link de activare pentru cont. Acceseaza acest link, seteaza parola si activeaza contul tau.

Iti recomandam sa completezi in contul tau urmatoarele date: nume & prenume, adresa email serviciu, data nasterii, adresa & cod postal, oras, judet, tara, telefon mobil. Asigura-te ca datele completate sunt cele corecte!

In cazul in care adresa de e-mail nu este corecta si primesti eroare la inregistrarea ei, inseamna ca intre compania la care lucrezi si Samsung Club nu exista un parteneriat sau este nevoie sa soliciti un cod de invitatie de la departamentul de HR. Pentru mai multe detalii te rugam sa contactezi echipa Samsung Club la numerele de telefon: 0754.212.212; 0729.25.01.01, sau prin email la: contact@samsungclub.ro

Cum creez un cont in aplicatia Samsung Club?

Este extrem de simplu, trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Descarca gratuit aplicatia din Google Play sau App Store.
  2. La prima pornire a aplicatiei trebuie sa accepti Termenii si Conditiile.
  3. Pentru a vizualiza preturile promotionale, logheaza-te in contul tau. Daca nu ai un cont va trebui sa iti creezi unul urmand pasii din aplicatie si completand campurile obligatorii. Va trebui sa folosesti aceeasi procedura ca si la creearea unui cont pe site-ul Samsung Club.
  4. Dupa ce te loghezi in contul de client, vei regasi informatia “Client Samsung Club Validat“ chiar sub numele tau.

Retine ca accesul la sectiunea "BENEFICIILE TALE" prezenta exclusiv in aplicatia Samsung Club se acorda automat in maxim 15 minute de la crearea contului.

In cazul in care intampini probleme, te rugam sa ne contactezi pentru ajutor la numerele de telefon: 0754.212.212; 0729.25.01.01, sau prin email la: contact@samsungclub.ro