Din 25 mai 2018 intră în aplicare prevderile Regulamentului UE nr. 2016/679 care privește protecția datelor tale cu character personal și libera circulație a acestora.

Pentru că întotdeauna am avut grijă de datele tale cu caracter personal, respectând dispozițiile Legii 677/2001, ne-am aliniat și la noul Regulament, implementând măsuri organizatorice și tehnice suplimentare.

Te rog să găsești în continuare Politica de Confidențialitate actualizată, în cadrul căreia sperăm că vei regăsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a ști că datele tale sunt protejate.

Compania care administrează site-ul www.samsungclub.ro denumit în continuare Samsung Club este SC Activ Invest SRL, numită în continuare Activ Invest SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/10036/2001 și având Codul Unic de Înregistrare RO14330858.

Toate referirile de tipul „noi” si „nostru/noastră” reprezintă referiri la Companie.

Știm cât de importantă este confidențialitatea datelor clienților noștri și ne străduim să vă prezentăm într-o manieră clară și transparentă procesele de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care le desfășurăm.

Pentru că știm cât de importantă este viața privată a copiilor, nu vom colecta datele minorilor, cu excepția situației în care aceștia au peste 16 ani. În situația în care copilul are sub 16 ani, pentru a veni în sprijinul părinților și pentru a oferi o protecție sporită  vieții private a minorului, vom solicita consimțământul titularului răspunderii părintești. Numai în aceste condiții vor fi prelucrate date cu caracter personal ale minorilor.

Te asigurăm de protecția datelor tale cu caracter personal și îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru a-ți răspunde la solicitări privind utilizarea datelor tale, partajarea datelor tale cu terți colaboratori ai noștri și drepturile pe care le ai în calitate de persoană vizată. Pentru detalii suplimentare privind modul în care procesăm informaţiile tale, te rog să accesezi secțiunile de mai jos.

Informaţiile pe care le colectăm de la tine, sunt folosite exclusiv pentru prelucrarea comenzilor şi pentru a facilita cumpărarea cât mai ușoară a produselor din magazinul nostru Samsung Club. Toate informaţiile personale pe care le pui la dispoziţie sunt confidenţiale. Politica noastră de protejare a datelor clientilor este în concordanţă cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 2016/679 și cu cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

DATELE PE CARE LE COLECTĂM

Informații pe care le furnizezi direct

Unele servicii îți permit transmiterea datelor cu caracter personal către noi, în mod direct.

Spre exemplu, site-ul îți permite crearea unui cont care să fluidizeze procesarea și urmărirea comenzilor tale. Dacă te-ai decis și ai creat un cont pe site-ul nostru, îți vom solicita numele de utilizator şi parola pentru a avea acces la acesta.

Dacă vei comanda un produs de la noi, vom colecta datele tale cu caracter personal pentru a putea prelucra comanda ta. Îți vom solicita prenumele, numele, adresa ta de e-mail, adresa de facturare şi dacă diferă, adresa de livrare (stradă, cod poştal, localitate), numărul de telefon.

După înregistrare primești, prin intermediul unui e-mail, datele de acces în magazin. Astfel, ai în orice moment numele de utilizator. De adresa de e-mail şi de numărul de telefon avem nevoie pentru a te putea contacta mai rapid, dacă există întrebări în legătură cu comanda ta.

Astfel putem să prelucrăm comanda ta şi să te ţinem la curent cu derularea ei. Dacă ești interesat, iți putem trimite regulat un Newsletter, care conţine oferte interesante. Odată abonat la serviciul de newsletter, poți opta oricând pentru dezabonare, datele tale personale fiind imediat și irevocabil șterse din sistemul nostru. Poți solicita oricând reabonare la serviciul de newsletter, procedura fiind aceeași.

Dacă am încheiat un contract cu un prestator de servicii pentru prestarea unor servicii în numele nostru, acesta va fi autorizat de către noi să utilizeze datele tale cu carácter personal numai în legătura și scopul prestării serviciului respectiv. Spre exemplu, vom apela la un serviciu de curierat rapid pe care l-am contractat pentru livrarea comenzilor către tine. Acesta va avea acces doar la datele tale cu caracter personal necesare realizării livrării.


Poți oricând decide să nu ne furnizezi anumite tipuri de informaţii însă acest lucru poate afecta posibilitatea de a utiliza unele servicii. Îți vom furniza informaţii relevante în momentul colectării, pentru a te ajuta să luaţi o decizie informată.

De asemenea, ne poți contacta la adresa dataprotection@samsungclub.ro, ori de câte ori ai nevoie de asistență pentru controlul datelor tale cu caracter personal.

Informații de la terți

Activ Invest SRL transferă datele tale cu caracter personal către furnizorii noștri sau către prestatorii noștri de servicii. Aceste date sunt transferate doar în urma încheierii unor contracte cu aceștia, prin care sunt prevăzute clauze stricte de păstrare a confidențialității datelor furnizate și în condiții de securitate. Mai mult decât atât, aceștia nu vor putea folosi datele tale decât în scopurile și modalitățile indicate de noi. Nu vei primi solicitări, informații sau oferte din partea prestatorilor de servicii sau a furnizorilor decât dacă vei solicita în mod expres acest lucru, iar ei nu vor putea folosi datele tale decât cu acordul nostru și doar în situația în care acest lucru este necesar (de exemplu, în cazul unei campanii de e-mail marketing realizată prin intermediul unui terț).

Este posibil să primim informații despre tine și din surse terțe. Spre exemplu, vom primi de la procesatorul tău de plăți confirmarea achitării unei comenzi lansate pe site-ul nostru.

De asemenea, Flixmedia se află în parteneriat cu Samsung Club pentru a vă oferi informații oficiale de la producător cu privire la produsul pe care îl vizualizați, și nu activează ca un serviciu de publicitate. Flixmedia vă procesează adresa IP exclusiv  în scopul asigurarii  livrării informațiilor primite de la producător sub formă de video, imagine sau text, dar nu vă stochează adresa IP ca parte a acestui serviciu față de comerciant și nu o furnizează unor terți, alții decât partenerii din domeniul tehnologiei care contribuie la afișarea informațiilor. Flixmedia nu procesează și nu stochează nicio altă informație cu caracter personal despre dvs. și nu obține de la niciun terț vreo informație cu caracter personal despre dvs. Dacă aveți întrebări despre modul în care Flixmedia vă procesează adresa IP, vă rugăm contactați GDPR@flixmedia.eu

Mai putem colecta alte informaţii despre tine, însă îți vom solicita consimţământul separat, atunci când este necesar.

UTILIZAREA DATELOR TALE

Scopul

Vom utiliza datele pe care le colectăm de la tine, în următoarele scopuri:

- pentru a înregistra contul tău de utilizator pe site-ul www.samsungclub.ro;

- pentru a procesa și livra comanda efectuată de tine;

- pentru a-ți facilita accesarea serviciilor preferate, din platforma Samsung Club;

- pentru a-ți solicita opinia cu privire la produsele și serviciile noastre, în vederea îmbunătățirii acestora, solicitându-ți consimțământul separat, dacă este necesar;

- dacă identificăm și alte scopuri, îți vom solicita consimțământul separat.

Temeiuri legale de prelucrare

Vom colecta și procesa datele tale cu caracter personal în baza următoarelor:

1. încheierea sau executarea unui contract – de exemplu, vom colecta datele tale pentru a procesa și livra o comandă plasată de tine pe site-ul nostru, www.samsungclub.ro .

2. conformarea cu o cerință legală imperativă – de exemplu, cerințe fiscale și contabile. În urma plasării și achitării unei comenzi, suntem obligați să eliberăm documentul financiar contabil care atestă realizarea plății și încasarea sumei de către noi.

3. Interesele comerciale legitime ale Activ Invest SRL - de exemplu, prevenirea fraudelor, menținerea securității serviciilor noastre și îmbunătățirea acestora. Dacă vom accesa acest temei juridic, te asigurăm că vom face o evaluare strictă a acestuia, pentru ca interesele noastre să un prevaleze intereselor tale. În únele cazuri ai dreptul de a te opune acestei prelucrări. Pentru informații suplimentare, te rugăm să citești secțiunea Drepturile Tale, pe care o găsești mai jos.

4. Consimțământul pe care ni-l acorzi, atunci când Activ Invest SRL nu se bazează pe alt temei legal. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

DURATA DE PĂSTRARE A DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Vom păstra datele tale atâta timp cât ni se cere printr-o dispoziție legală. Dacă o astfel de dispoziție legală nu există, le vom păstra atâta timp cât este necesar.

Cu excepția situației în care termenul de păstrare este prevăzut prin dispoziții legale, de regulă vom păstra datele tale pe perioada existenței unui raport contractual între noi, plus o perioadă egală cu perioada de garanție a produsului/produselor comandate de tine. De asemenea, când datele tale nu mai sunt necesare, acestea vor fi distruse printr-o metodă adecvată care să asigure caracterul irecuperabil al acestora.

 

PĂSTRAREA ÎN SIGURANȚĂ A DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

Ne-am luat angajamentul de a depune toate diligențele în vederea implementării măsurilor de securitate tehnică și fizică, necesare protecției datelor tale cu caracter personal. Echipa noastră de securitate actualizează și îmbunătățește în mod constant măsurile de securitate, pentru a diminua orice risc de producere a unei breșe de securitate prin acces neautorizat, distrugere, pierdere accidentală sau dezvăluire.

Canalele de comunicare pot traversa mai multe tări până ca un mesaj electronic (mail) să ajungă la destinatar. Aceasta este una din componentele esențiale ale internetului. Astfel că nu vom accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat și pentru nicio pierdere sau dezvăluire de date cu caracter personal care excede controlului nostru.

Nu îți vom solicita în niciun caz furnizarea unor date cu caracter personal sensibile, privind informații personale sau de natură financiară – contul bancar – printr-un mijloc de comunicare nesolicitat. Te rugăm să ai grijă de informațiile tale personale și privind contul bancar, fiind responsabil de protecția lor.

DREPTURILE TALE

Dreptul de acces la datele cu caracter personal ce îți aparțin

Poți oricând să ne soliciți o copie a datelor tale cu caracter personal pe care Activ Invest SRL le deține. Pentru a obține o copie a acestor date în calitate de persoană fizică sau terță parte autorizată, te rugăm să să te loghezi în contul tău creat pe www.samsungclub.ro și să accesezi opțiunea “Solicit datele mele”.

Dreptul de rectificare a datelor tale cu caracter personal

Dacă datele pe care le deținem despre tine trebuie modificate sau actualizate, sau în cazul în care consideri că acestea pot fi incorecte, te poți autentifica în secțiunea Contul meu pentru actualizarea acestora, sau ne poți contacta la dataprotection@samsungclub.ro pentru a te sprijini în acest demers.

Dreptul la portabilitatea datelor

Poți oricând să descarci datele proprii pe care ni le-ai comunicat. Spre exemplu, poți lista istoricul de comenzi, într-un format lizibil și inteligibil, printr-un singur clic. Pentru a realiza această operațiune, te rugăm să te loghezi în contul tău creat pe www.samsungclub.ro și să accesezi opțiuneaSolicit datele mele”.

 

Dreptul de opoziție la prelucrarea datelor tale cu caracter personal

În anumite circumstanțe, te poți opune prelucării datelor tale cu caracter personal, însă acest lucru poate afecta posibilitatea de a utiliza unele servicii. Dacă ai decis să îți exerciți acest drept, te rugăm să ne contactezi la dataprotection@samsungclub.ro si te vom sprijini în demersul tău, furnizându-ți toate informațiile de care ai nevoie.

Dreptul de a te adresa autorităților competente

Ne poți contacta în orice moment în legătură cu oricare din drepturile tale și ne poți transmite o sesizare sau o plângere în legătură cu modul în care îți colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal. Trimite-ne un e-mail la adresa dataprotection@samsungclub.ro și te asigurăm de întregul nostru suport pentru soluționarea cererii tale. Dacă vei avea nemulțumiri în continuare, poți notifica Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal prin poștă, sau direct pe website-ul instituției, la adresa http://www.dataprotection.ro/. De asemenea, te poți adresa și instanței de judecată competente.