Plata se poate face:

In numerar:

Plata se face in LEI, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediu. Nu se percep taxe suplimentare pentru plata ramburs.

Daca se alege varianta “plata la livrare”, termenul solicitat de livrare, de catre client, nu poate fi mai mare de 72 ore de la confirmarea comenzii

Online cu cardul:

Se poate efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, SamsungClub.ro foloseste platforma LibraPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati LibraPay.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LibraPay. SamsungClub.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Cu cardul la ridicarea produselor din magazinele partenere sau la sediu:

La sediul SC Activ Invest SRL sau la unul din showroom-urile Samsung Plaza, in urma confirmarii de catre un agent de vanzari.

Plata in rate fara dobanda (valabila pentru livrarile din Bucuresti):

Card Avantaj, emis de Credit Europe Bank (maxim 6 rate fara dobanda). Plata prin Card Avantaj in rate se poate face doar la POS, nu si online!

Ordin de plata sau transfer/virament bancar:

Daca se alege varianta “ plata prin transfer bancar”, plata nu va fi facuta inainte de confirmarea pe mail a comenzii de catre un agent. Mailul primit imediat dupa plasarea comenzii nu reprezinta confirmarea de comanda, ci doar o inregistrare a trimiterii comenzii.

Dupa ce un agent SamsungClub a confirmat comanda pe mail si a trimis factura, plata va fi efectuata in cel mult 48 ore.

Date necesare efectuarii platii:

SC Activ Invest SRL

Cod fiscal: RO14330858

Nr. registrul comertului: J40/10036/2001

Cont: RO63 BACX 0000 0007 7908 3007

Banca: UNICREDIT BANK